• header veldvoetbal 006
  • header veldvoetbal 007
  • header veldvoetbal 003
  • header veldvoetbal 001
  • header veldvoetbal 002
  • header veldvoetbal 005
  • header veldvoetbal 005

necap ads

Aïsha Bleeker timmert aan de weg in team Alkmaar bij de Telstar Academy Cup Meisjes 0-16 jaar

Telstar Academy Cup Meisjes

Ik was door Telstar geselecteerd om met team Alkmaar mee te doen aan de Telstar Academy Cup voor meisjes onder 16 die op 4 en 5 juni werd gespeeld op het veld van Alcmaria Victrix in Alkmaar.

De eerste dag moesten we al om 9 uur aanwezig zijn. De eerste wedstrijd speelden we tegen PEC Zwolle en het ging best wel goed. Toch verloren we de wedstrijd met 2-0. Daarna moesten we tegen Telstar onder 16. Zij hadden hun eerste wedstrijd heel goed gespeeld en gewonnen. Dat zou dus moeilijk worden. Het was een spannende wedstrijd die we toch       met 1-1 gelijk speelden.

Telstar Academy Cup Meisjes02

s Middags moesten we eerst tegen Borussia Mönchengladbach. Omdat we tegen Telstar gelijk hadden gespeeld dachten we wel een kans te hebben, maar we verloren met 5-0. De laatste wedstrijd was tegen AA Gent uit België. We konden aardig meekomen en kwamen gelijk, maar ook deze wedstrijd ging verloren. Het werd 5-1.

De volgende dag begonnen we tegen het team van de Telstar Academy. De wedstrijd ging gelijk op en uiteindelijk verloren we met 1-0. Dat was jammer omdat het wel een beetje een flauw doelpunt was. De laatste wedstrijd in de groep was tegen Cloppenburg uit Duitsland en dit was echt een Duitse wedstrijd. Wij voetbalden en zij maakten de doelpunten. Zo werd het 3-0 voor hun. Later zou Cloppenburg ook het toernooi winnen.

Omdat we alleen maar een keer gelijk gespeeld hadden kwamen we in de verliezersronde met het team van de Telstar Academy en Borussia Mönchengladbach. Beide wedstrijden verloren we weer, waardoor we uiteindelijk zevende werden (van de zeven). Toch was het erg leuk en een hele ervaring om mee te doen. 

Aïsha Bleeker

jam pater

Twitter @vvdwow

Penalty DWOW en rood blokkers 2-2

DWOW DWOW