• header veldvoetbal 006
  • header veldvoetbal 007
  • header veldvoetbal 003
  • header veldvoetbal 001
  • header veldvoetbal 002
  • header veldvoetbal 005
  • header veldvoetbal 005

necap ads

JO13-1 spelen toernooi bij Heerenveen

toernooi heerenveen


Op zaterdag 10 juni moesten we al vroeg uit de veren. Half 9 vertrekken naar Heerenveen. Maar liefst 4 afberichten. Maar gelukkig was Mats bereid om mee te doen. Dus toch met 11 man op pad.  Bij vertrek werden we nog verrast door onze sponsor Kapsalon Hip. Voor iedereen was er een tasje met iets te drinken, chips, een tegoedbon voor de kapper en een tube met gel (je haar moet tenslotte goed zitten. Anne Marie van Hip, nog erg bedankt!

Bij aankomst bleek er een wijziging in het programma te zijn doorgevoerd omdat er een team had afgezegd. Dus 4 wedstrijden in plaats van 5.

De eerste wedstrijd was tegen LSC 1890 JO13-2 (1e klasse) . We speelden goed en kwamen al snel terecht op voorsprong door een mooie vrije trap van Andrew. Helaas al weer snel de gelijkmaker. In de tweede helft een goede actie van Daan over rechts, mooie voorzet op Mees en die maakte er 2-1 van.  We raakten daarna ook nog de paal en de lat maar het bleef 2-1. 

Tweede wedstrijd tegen Heerenveen JO13-3 (1e klasse).  In het begin waren we nog niet goed wakker en moesten we meteen een tegentreffer incasseren. Vervolgens een gelijk opgaande wedstrijd ,met mogelijkheden voor beide partijen. Maar de eindstand veranderde niet meer. 

Derde wedstrijd tegen  SJO DVC JO13-2. (kampioen 2e klasse)   Een gelijk opgaande wedstrijd. 5 minuten voor tijd een grote kans voor Thijmen maar een goede redding van de keeper. Helaas vlak voor tijd een verdwaald schot waardoor de winst toch naar de tegenpartij ging met 1-0. 

De laatste wedstrijd tegen  VV Winsum JO13-3 (2e klasse). Weer twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren.

Een goede actie van Mees op links en een schuiver in de goal. Daarna toch weer de gelijkmaker. In de tweede helft een goede actie van Daan in de 16 waarbij hij onderuit werd gehaald. Penalty dus. Daan schoot dit buitenkansje er keurig in, 2-1 en de winst was binnen.  

Uiteindelijk een prima prestatie van de mannen en naar huis met de derde prijs en daarmee een mooie afsluiting van het seizoen.

Aangeleverd door: Ronald Kramer

jam pater

Twitter @vvdwow

Penalty DWOW en rood blokkers 2-2

DWOW DWOW