Een terugblik van Trudi Groot

Lieve allemaal, beste DWOW-ers,

Op 24 en 25 juni hebben we een mooie afsluiting van het seizoen gehad in de vorm van festiviteiten rond het 65 jarig bestaan van onze club DWOW.

Het was een seizoen met spannende ontwikkelingen op velerlei gebied. Voetbal natuurlijk met het behoud van het 1e team in de 3e klasse en de diverse kampioenschappen bij de jeugd. De organisatie binnen de besturen en vooral ook de organisatie van de trainers en de geleiders van de jeugd heeft veel aandacht gevraagd. Iedere keer is het weer een uitdaging om alles in goede banen te leiden.

Verder hebben we veel leuke activiteiten kunnen realiseren voor de jeugd, hoe belangrijk is dat!! Dit werd afgesloten met een prachtige dag tijdens het feestweekend. Heel veel vrijwilligers hebben zich hiervoor ingezet met een prachtig resultaat.

Voor de senioren hebben we een sfeercommissie die zich inzet om naast de voetbalactiviteiten ook allerlei andere gezellige activiteiten te organiseren. Dit alles in samenspraak met een actieve groep kantinemedewerkers. Ook dat hebben we met het laatste feestweekend kunnen ervaren.

Het jaarlijkse six toernooi was weer weergaloos. Heel veel teams hebben hieraan meegedaan en het krijgt al meer een regionaal karakter. De trekker van dit alles is Gert Jan Schipper en hij heeft er een fikse kluif aan. Mede door het mooie weer kunnen we hier goed op terugkijken.

We hebben verschillende commissies die allemaal hun eigen verantwoordelijkheden en taken hebben binnen de vereniging. Deze worden allemaal ingevuld door vrijwilligers. Waar zouden we zijn zonder al deze mensen?? Ik zal jullie zeggen: we zijn nergens zonder de inzet van iedereen!! Misschien is er wel eens wat aan te merken op het een of het ander maar iedereen doet zijn best. Kritiek is snel geleverd en nemen we ter harte. We leren iedere keer weer bij.

Ik schrijf dit stuk omdat ik komende ALV afscheid neem als secretaris van deze mooie vereniging. Mijn taken worden overgenomen door Hans Hulzebos en wat ben ik blij dat ik zo’n capabele opvolger heb!! Weer een vrijwilliger die ervoor wil gaan. Natuurlijk blijf ik als vrijwilliger betrokken bij de vereniging maar wellicht wat meer ontspannen, zeker op de dinsdagochtend bij de klusgroep. Heerlijk met die mannen koffie drinken waarna er door hen enorm veel werk wordt verzet. Dat is duidelijk zichtbaar hoe het complex erbij ligt!

Kortom, iedereen heel hartelijk bedankt voor alle mooie jaren bij DWOW en ik wens jullie een fijne vakantie toe en heel veel succes met alles.

Trudi Groot ( moeders)

Other Articles

Clubnieuws
Nieuwe spelregels 2016-2017