Bel actie Vriendenloterij

Beste clubleden,

DWOW heeft al heel lang een hele goede sponsor aan de VRIENDENLOTERIJ. Met het geld wat de vriendenloterij DWOW oplevert kunnen we veel zaken goed regelen bij DWOW.

Onlangs is er een mooie geluidsinstallatie neergezet in de kantine. Elk jaar kunnen we nieuwe trainingsballen geven aan de teams. Daarnaast wordt het geld benut voor alle jeugdactiviteiten bij DWOW.  Het bestuur van DWOW wil de vriendenloterij weer op de kaart te zetten.

Maar daar is natuurlijk wel wat inspanning van leden/ ouders voor nodig.
Daarom doen wij mee aan de Samen voor je Club actie van de VriendenLoterij! DWOW kan op donderdag 2 november 2017 1000,- euro krijgen van de vriendenloterij als we met 15 bellers om 18.30 uur in de kantine zijn en die loten gaan verkopen voor DWOW namens de Vriendenloterij.

DWOW wil graag de 1000 euro ontvangen meedoen met de Bel actie.

Je hoeft niet goed te zijn in het verkopen van loten, maar je moet er gewoon zijn, Jou komst genereerd 50 euro voor de club.Iedere beller levert 50 euro op. Dus 20 bellers is nog beter.

GEEF JE OP bij Gert-Jan Schipper of Eelco van Steden.
Via facebook, of app naar 0637040738 of via sponsorcomissie@dwow.nl

Op donderdag 02 november 2017 tussen 18.30 uur en 21.00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor vv DWOW.

Het is de moeite meer dan waard, want:

  • De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen:
  • De VriendenLoterij keert tijdens de Samen voor je Club actie extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!

Hoe meer loten we verkopen hoe beter de club de ballen, tenue’s en jeugdactiviteiten kan blijven realiseren bij DWOW.  Daar gaan we samen toch voor?

p.s. je kan altijd via onderstaande link een LOT kopen voor DWOW https://www.vriendenloterij.nl/Meespelen.htm?beni=121875

Other Articles

Wedstrijd Verslag
DWOW in the Picture
Zaalvoetbal Nieuws