Bestuursmededelingen van DWOW

Een afscheidsmoment van bestuurslid Jan van Ackeren tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Jan, verhuisd uit het Brabantse Nieuw Vossemeer, is zo’n 12 jaar geleden op de Oosterkwelweg een boerenbedrijf gestart. Zijn gedachte dat je in een voetbalclub vanzelf kennis zou maken met mensen uit Wieringerwerf is goed gelukt. Jan en zijn gezin voelde zich al snel thuis bij onze vereniging en in Wieringerwerf. Twaalf jaar in het hoofdbestuur is niet zo maar iets! Onze voorzitter Marcel Quinten bedankte hem voor zijn inspanning. Top dat Jan actief blijft als bestuursdienst op zondag.

Verder hebben Eelco van Steden (o.a. lid van de commissie “sportiviteit en respect”)  en Hans Hulzebos (hij was verhinderd op de ALV zie onderstaande brief) hun functie in het hoofdbestuur neergelegd.

Nieuw in het hoofdbestuur zijn Edwin Zomerdijk (secretaris) en Marco Zwier (lid algemene zaken). In de volgende Nieuwsbrief worden ze aan u voorgesteld.

Wilt u de notulen van deze ALV na lezen dat kan via deze link.

Brief van Hans Hulzebos aftredend als secretaris

Beste leden en vrijwilligers van dé club ! Zoals jullie wellicht al vernomen hebben heb ik na ruim 2,5 jaar als secretaris van DWOW mij moeten terugtrekken.

De reden is, dat ik sinds februari 2018 een nieuwe functie in het bedrijfsleven heb, maar daarnaast ook nog voor 50% mijn oude functie moet vervullen. Dit is blijkbaar niet anders op te lossen.

Ik vind persoonlijk de bestuursfunctie in het hoofdbestuur van DWOW een belangrijke en verantwoordelijke rol. Deze rol kon en kan ik niet op mijn manier invullen zoals ik die in zou willen vullen.

Ondanks de zeer prettige samenwerking met mijn mede dagelijks bestuurders Marcel en Martin, maar ook met de andere leden van het hoofbestuurder, heb ik de keuze gemaakt en stop ik met het vervullen van de functie van secretaris. Sinds mei 2018 heb ik mijn functie laten waarnemen door Edwin.

Edwin is een zeer gedreven persoon die heel veel voor de club over heeft, er volgens mij dagelijks mee bezig is en dus dé geschikte kandidaat voor de functie van secretaris is.

Edwin heeft de laatste maanden dit op voortreffelijke wijze ingevuld. 

Hans Hulzebos

 

Other Articles

Clubnieuws
Clubnieuws