Bingo bij DWOW

Al meer dan dertig jaar is de bingo een begrip bij de vv DWOW.

Nettie de Peinder is toen begonnen om dames in de kantine te krijgen voor een gezellige avond. Dat is gelukt want al jaren lang zit de kantine één keer in de maand vol. Niet alleen met dames en heren maar ook de jeugd weet de bingo te vinden.

Toen Nettie er mee wilde stoppen heeft Petra Koster het van haar overgenomen. Jarenlang heeft zij de inkoop geregeld met Ton Korevaar en Dirk Schuurhof aan de tafel en Peter en Ineke achter de bar. Petra en Peter Koster gingen naar Schagen verhuizen, lastiger, maar ze wist het toch nog een paar jaar vol te houden.

Sinds vijf jaar hebben we een echt bingoteam geformeerd. Annie Zuidema Ada Kreuger, Gwenda Klomp en Peter en Ineke Sijm gaan nu elke maand samen op pad om de allermooiste prijzen bij elkaar te vergaren. Ook de datums worden samen geprikt zodat we altijd allemaal kunnen. Petra, Stefan, Henk en Claudia zijn de vaste vrijwilligers om de bar te bedienen. Kunnen ze een keer niet zorgen dan zorgen ze zelf voor een invaller.

En als je dan al die mensen ziet glunderen als ze weer een mooie prijs gewonnen hebben dan doet je dat gewoon goed. Tegenwoordig staan ze al om half zeven voor de deur te trappelen voor een mooi plaatsje. Wij zorgen dat iedereen lekker kan zitten.

Een keer per jaar organiseren we een dubbele bingo. En dit jaar valt het op zaterdag 25 maart. Het bestuur zal dan regelen dat er geen wedstijden op die middag zullen zijn zodat we op tijd alles kunnen klaarzetten.

We beginnen dan om vier uur en het zal tot elf of twaalf uur duren. We spelen 24 rondes en tussendoor zijn er heerlijke hapjes. Die avond kost € 6,00 voor de catering en die is in handen van Niels Fortuin.

Je moet wel van te voren aanmelden. Dat kan via een telefoontje bij Ada Kreuger. 06-27476849 of via de facebooksite van DWOW

Other Articles

Clubnieuws
Clubnieuws