DWOW sluit zicht aan bij ShowYourSkills.

Bij DWOW willen we van elke jeugdspeler de beste voetballer maken die ze kunnen zijn. Dat is de missie uit ons jeugdplan. Daarbij proberen we niet alleen spelers te ontwikkelen, maar ook de jeugdtrainers en -coaches. We realiseren ons dat kinderen minder voetballen dan voorheen en dat daarom onze verantwoordelijkheid vanuit de opleiding groter is geworden. We hebben 2 trainingen en 1 wedstrijd in de week en in dat tijdsbestek moeten we onze jeugd leren voetballen, er zijn immers zoveel andere dingen om te doen. Om dat te bereiken delen we onze ervaringen, delen we dingen die we geleerd hebben en doen we inspiratie op in de interactie met AZ Alkmaar. Daarmee proberen we tegemoet te komen aan wat kinderen het allerliefste willen: genieten van het beter worden, een aantal maanden keihard trainen en dan iets kunnen wat je daarvoor nog niet kon.

Het is belangrijk om de connectie te maken met de belevingswereld van kinderen. Ze voetbal aan te bieden zoals ze ook de rest van de wereld ervaren. Op die manier hopen we dat onze jeugdspelers meer uren aan voetbal besteden. Dat is uiteindelijk de manier om de beste voetballer te worden die je kunt zijn. Met andere woorden: het sluit naadloos aan bij de missie uit ons jeugdplan. Daarnaast willen we onderscheidend en vooruitstrevend zijn in wat we onze kinderen bieden. Wij geloven in het concept en willen graag bijdragen aan het succes ervan.

Wij delen het idee dat in onze veranderende samenleving we niet kunnen blijven doen wat we vroeger deden. We moeten ons aanpassen aan de veranderingen. De wereld digitaliseert. Het is geen bedreiging maar een kans!

De komende periode zullen DWOW en ShowYourSkills de voorbereiding in gaan om de opstart te realiseren. De leden kunnen hierbij een uitnodigings-email verwachten vanuit ShowYourSkills, hierin staat hun activatiecode om hun account te activeren en te starten met de applicatie.

Nu al meer lezen over de applicatie van Show Your Skills, check de website showyourskills.nl/applicatie/

Picture of DWOW Redactie

DWOW Redactie

Dit bericht is geplaatst door Rinze de Vries een van de redactie leden van de website van DWOW. Heb je een bericht of een voetbalverslag mail die naar nieuws@dwow.nl dan lees je deze straks hier en op ons social media terug.
Picture of DWOW Redactie

DWOW Redactie

Dit bericht is geplaatst door Rinze de Vries een van de redactie leden van de website van DWOW. Heb je een bericht of een voetbalverslag mail die naar nieuws@dwow.nl dan lees je deze straks hier en op ons social media terug.

Deel dit bericht...

Sponsor

CLUBKALENDER

Juni, 2024

Lees ook