DWOW VR1 kampioen 3e klasse KNVB!!!!!

DWOW VR1 had het in Volendam niet makkelijk! Ongetwijfeld speelde de stress mee want een kampioenschap zou met een overwinning behaald kunnen worden. Na een 1-0 achterstand zorgde een afstandsschot van zo’n 25 meter van Noa Hulsebos, na mistasten van de Volendamse keepster, dat de eindstand 1-1 werd. Een domper en niet genoeg om in dit weekend kampioen te worden leek het!

RKEDO VR1 de enige concurrent die voor de titel overbleef speelde bij WBSV en moest winnen om het spannend te houden. Coach Gert Jan Schipper reisde na de wedstrijd richting Westbeemster om het duel te volgen. Bloedstollend bleef het tot het einde. Na het fluitsignaal van “einde wedstrijd” kon hij de kantine in Wieringerwerf bellen Gejuich barstte los want de eindstand bleef ook daar op 1-1 bleef steken!  Een uitslag die DWOW VR1 tot kampioen van de 3e klasse kroonde.

De redactie feliciteert het team DWOW VR1 en hun begeleiding: Niels Fortuin (trainer), André Hage (ass. trainer), Gert Jan Schipper (coach) en Hans van de Kooi (grensrechter) met deze geweldige prestatie!

 

Other Articles

ClubnieuwsToernooi & Events
ClubnieuwsWedstrijd Verslag