Grote Clubactie vanaf zaterdag 15 september van start!

Jaarlijks doet v.v. DWOW mee met de Grote Clubactie. Deze keer zijn de spelers van J08-1 t/m J012-1 aan de beurt om loten te verkopen. De Grote Clubactie is een actie waarbij de club geld kan verdienen. 80% van de loten die worden verkocht stroomt richting de vereniging.

Vanmiddag zijn de loten bij de coaches afgeleverd, iedere speler krijgt een boekje met 20 loten. Vanaf zaterdag 15 september kunnen de loten worden verkocht. Loten die via het lopen langs de deuren in jouw straat, maar ook bij opa en oma, kennissen, maar zelfs op papa’s of mamma’s werk vast wel verkocht kunnen worden. Kijk je naar de prijs van één lot dan valt dat echt wel mee. € 3,00 is niet zo’n uitgave.

We hebben nog boekjes over. Misschien een idee om per seniorenteam een boekje met 20 loten te kopen?????? Bedrijven en sponsors kunnen ook een Super lot van 50 loten afnemen.
Interesse om een boekje per team af te nemen of een Superlot (50 loten) neem dan even contact op met Wim van de Wetering, de voorzitter van onze jeugdafdeling.

O ja, het lotnummer(s) van uw lot(en) is medio november te vinden op de éénmalige incasso die dan wordt afgeboekt door de organisatie.

Uiteraard wordt via de site en facebook doorgeven wanneer de loten moeten worden ingeleverd. De trekking is op woensdag 12 december 2018.

Other Articles

ClubnieuwsKNVB
Clubnieuws
Seizoen uitje DWOW 1 en VR1