Jo16-1 eerste op KGB toernooi

J016-1 heeft op het sterk vertegenwoordigd toernooi bij KGB gisteren de hoofdprijs gewonnen!
Een prima prestatie van de boys en begeleiding.
Het team werd dit seizoen door Jan Wiersma en Roeland Blok getraind en gecoacht nadat ze in het begin van dit afgelopen seizoen waren ingestapt.
Gedurende het seizoen ontwikkelde het team zich sterk. Verschillende spelers werden zelfs gevraagd om bij tekorten mee te doen bij J019-1. Best wel pittig, omdat dit vaak betekende dat er extra energie geleverd moest worden door spelers die vaak jonger zijn maar zich op deze manier wel goed ontwikkelde.
De competitie in de 2e klasse werd op de 2e plaats afgesloten. Een goed resultaat nadat lang werd meegedaan voor de bovenste plaats.
De mededeling dat er door Jan en Roel gestopt zou worden kwam binnen als een mokerslag. We verliezen twee gedreven trainers en coach nadat bekend werd dat het team volgende seizoen niet in dezelfde samenstelling kan uitkomen. Keuzes van sommige spelers om bij een andere vereniging met vrienden te gaan voetballen, te stoppen met voetballen of een andere sport waren redenen. Jammer, maar deze ontwikkelingen zijn allemaal keuzes van de jongeren die we moeten respecteren.
Wat rest is dat we ze niet zo maar laten vertrekken maar nog op een passende manier willen bedanken voor hun inzet!!!!. Het was grote klasse, Jan en Roel bedankt!  TK