Knakworsten-knal-dag weer groot succes!

Verontrust werd de buienradar bezocht. In de nacht naar woensdag passeerde een buienfront de Noordkop. Het geluk was de organisatie goed gezind, om 7 uur werd het droog en bleef het droog. De jaarlijkse Knakworstenknaldag in de herfstvakantie stond op het programma.

Rond 10.00 uur werd er door zo’n 65 kinderen, in teams verdeeld, begonnen aan de rondtocht langs de zeven verschillende voetbalspelletjes zoals een circuit dat dribbelend moest worden afgewerkt, een poortjesspel om zoveel mogelijk poortjes te passeren in 1 min., mikken op 10 kegels, de gatenkaas – het bord met de verschillende gaten -, hoepelmikken – moet je de bal hard of zacht spelen? Kortom spelletjes waarbij de handigheid met de bal centraal stond. Ook was er nog ruimte om 5:5 tegen elkaar te spelen.

De middagpauze werd gevuld met het eten van broodje met knakworstjes! Na de pauze stond het programma vooral in het teken van de “penalty killers”. De strijd om de penaltybokalen 2016 in de verschillende leeftijdscategorieën. De winnaars en de nr. 2 en 3, kunnen de gewonnen beker weer een jaar op hun slaapkamer koesteren. Het werd een groot succes, kinderen die het goed naar hun zin hadden gehad mede doordat de organisatie veel hulp kreeg! In de kantine en keuken, begeleiding op het veld voor de wat kleinere kinderen, alle spelbegeleiders, de organisatie wil jullie allemaal namens de kinderen daarvoor bedanken! Na afloop werd er nog een gezamenlijke kiek gemaakt van de kinderen die met een prijsje naar huis gingen.

Penaltybokaal winnaars 2016:

Meisjes 013: Jongens 013: Jongens 011:
1 Fleur van der Giessen 1 Mees den Engelsen 1 Keano de Blok
2 Maud Benedictus 2 Thijs Koning 2 Tim Vonk
3 Romée Zwaan 3 Bing Scholten 3 Vigo Takes
Jongens 09: F-League:
1 Sil Wolters 1 Nick Schiphof
2 Micah Stoffers 2 Daan van Soesbergen
3 Mark Rijk 3 Rens Pater

Other Articles

Clubnieuws
Afscheid van Joop Groot
BestuurClubnieuws