thumbnail_DWOW-468x60pixels

M019-1 opnieuw kampioen van de 1e klasse!

Het team van de trainer/coach Richard Reynhout en Marco Zwier hebben in het slot van de competitie de directe concurrent Schagen United M019-1 achter zich gelaten.

Ze wisten gisteren (11 jan.) zelf met 4-0 te winnen van Vitesse 22 M019-1. De uitslag DSS M019-2 tegen Schagen United M019-1, die een uur later was begonnen, werd uiteindelijk doorslaggevend. Inmiddels in de kantine van DWOW gearriveerd werd al snel duidelijk dat die wedstrijd in 1-1 was geëindigd. De nieuwe stand met nog 1 wedstrijd voor de meiden tegoed werd 2 punten voor!  Het nieuws werd met gejuich ontvangen. Net zoals afgelopen seizoen opnieuw een kampioenschap!

Wim van de Wetering reikte de kampioensschaal uit aan de aanvoerder. De staf had gezorgd voor medailles en een kampioensbeker. Na het maken van de kampioensfoto’s gingen de speelsters zich omkleden om het seizoen af te sluiten met een gezamenlijk etentje in Heerhugowaard.

In de voorjaarscompetitie zal het team uitkomen in de hoofdklasse! Een unicum in de historie van het meisje voetbal bij DWOW.

Namens de jeugdcommissie wensen we het team en staf hierbij veel succes toe!