Nieuwe voetbalschoenen

Ludiek was de actie om de trainer Walid van J010-1 te verlossen van zijn witte gympen die hij droeg bij het geven van trainingen aan deze jongen toppers.

Walid is door tussenkomst van de gemeente aan het begin van het seizoen 2016-2017 gestart als hulp-trainer van toen nog de F1 pupillen. Hij komt uit Syrië en woonde in Damascus. De oorlogssituatie heeft bij hem een grote wending aan z’n leven gegeven. Hij woont inmiddels in Wieringerwerf en leert voor installatie monteur. Na het einde van vorige seizoen had hij aangegeven dat hij zou stoppen omdat het studeren en stagelopen niet meer te combineren was met het trainen. De DWOW kleding en voetbalschoenen werden ingeleverd.

Nadat we op weg waren in dit nieuwe seizoen had Walid gevraagd of er nog een plekje was om weer in de rol bij DWOW terug te keren bij het team dat inmiddels als J010-1 aan het voetballen is. De kinderen waren “super enthousiast” en blij toen hij weer verscheen op het trainingsveld.

De schoenen die hij droeg, zonder noppen, vonden ze maar niks. Ze waren bereid om mee te helpen om aan betere schoenen te komen. Coach Sander van den Oord wist het voor elkaar te krijgen dat er met de bijdrage van wat euro’s uit de spaarpotten van de kinderen en sponsoring van Jaap’s jeans & sportwear er nieuwe schoenen konden worden aangeboden aan Walid.

Other Articles

Clubnieuws
Nieuwe website dwow.nl
Zaalvoetbal Nieuws