NK_jun_Thialf_

Op zoek naar verbetering als erkend leerbedrijf

Robin Brouwer en Ton Korevaar zijn gisterenavond op uitnodiging van het CIOS naar een “werkveldbijeenkomst stagebegeleiding”geweest in Heereveen. Een leuke bijkomstigheid was dat de bijeenkomst in het Thialf stadion werd gehouden waar na afloop de NK junioren sprint en lange afstand werd gehouden.

DWOW is een door het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven) erkend leerbedrijf voor nivo 2 en 3, en bij uitzondering in overleg met de school, zelfs nivo 4 leerlingen. Robin en Ton begeleiden dit seizoen drie stagiaires waarvan Stijn Smit voor het 1e jaar op het CIOS in Heereveen actief is. Byarn Quinten en Noa Hulzebos studeren bij het ROC respectievelijk als 1e jaar in den Helder 2e jaars bij het ROC in Alkmaar.

Voor de leerlingen is het prettig om goed begeleid te worden vandaar dat het voor de twee stagebegeleiders toch een belangrijk moment was om zich nog meer op de hoogte te stellen welke eisen er zijn en welke ontwikkeling bij het CIOS in gang worden gezet om het maximale uit een stageplaats te halen. Een interessante ontmoeting, veel informatie en na afloop een demonstratie van de aanstormende jeugd van een nieuwe lichting schaatstoppers van Nederland op het ijs van Thialf.

NK_jun_Thialf_
NK junioren 2017

 

Other Articles

Zaalvoetbal Nieuws
Clubnieuws
Nieuwe bordsponsor