Opnieuw mogelijkheid “kijkje in de keuken van jeugdopleiding bij AZ”

Spelprincipes als basis voor ons voetbal. Dat thema staat donderdag 22 februari vanaf 19:00 uur centraal tijdens het AZ Voetbalschool Seminar, waar Pieter Zwart en Arne Slot de voornaamste sprekers zijn. Graag nodigen wij u middels deze mail uit om u aan te melden voor deze verdiepende avond in het AFAS Stadion.

Het Seminar brengt jaarlijks zo’n 400 trainers, coaches, leiders, coördinatoren en bestuursleden uit het Noord-Hollandse voetbal bij elkaar. AZ stelt weer alles in het werk om ook de negende editie tot een leerzame en vermakelijke avond te maken. De avond in het AFAS Stadion wordt gehost door Hoofd Jeugdopleiding Paul Brandenburg.

Spelprincipes
Tijdens het Seminar wordt uit de doeken gedaan hoe AZ aanhaakt op de laatste ontwikkelingen in de voetbalwereld. Bij de Alkmaarders heerst een continue drang naar verbetering en streeft men op progressieve wijze naar het op het veld tot uiting laten komen van de visie. Volgens de spelprincipes van de club is het AZ-voetbal dynamisch, gevarieerd en initiatiefrijk en wordt met een hoge intensiteit vanuit een goed samenwerkende organisatie gespeeld. Ook wordt het gekenmerkt door veel positiewisselingen, lef, passie, felheid en energie.

Uniek kijkje in de keuken
Aan de hand van wedstrijd- en trainingsbeelden geven Arne Slot en AZ Jeugd-trainers een uniek kijkje in de keuken van AZ. De op innovatie toegespitste trainers vertellen over de goede prestaties van het elftal en hoe jeugdexponenten als Teun Koopmeinders, Thomas Ouwejan, Calvin Stengs, Guus Til en Pantelis Hatzidiakos moeiteloos worden ingepast. De manier van spelen en opleiden volgens de AZ-visie werpt zijn vruchten af, maar hoe maak je dat nu eigenlijk trainbaar? Het is een van de vragen die tijdens het Seminar worden beantwoord.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich individueel inschrijven via AZ.nl/AZ-Seminar. Aanmelden is noodzakelijk, aangezien u alleen met het e-ticket dat u vervolgens per mail ontvangt naar binnen kunt. Wees er snel bij, want voor het Seminar is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol=vol.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het Seminar of de AZ Voetbalschool? Mail dan naar Voetbalschool@AZ.nl.

Other Articles