Pupil van de week Daan van Soesbergen was bij DWOW – FC Medemblik (verslag)

Op 19 mei was ik pupil van de week. Het was bij het kampioensfeest DWOW 1 tegen FC Medemblik. Ik vond het leuk. Ik was al bij papa aan het kijken en toen kwam meester Remy mij ophalen. In de bestuurskamer ging de trainer alles uitleggen. Dat duurde best lang.

Toen gingen we naar de kleedkamer om om te kleden in het DWOW tenue. De spelers deden een shirtje aan voor het warmlopen. Toen gingen we warmlopen en veel overtrappen en toen weer terug naar de kleedkamer. Toen deden ze hun echte wedstrijdtenue aan. Toen mocht ik de aftrap doen en er was echt veel vuurwerk. Heel hard. Ik vond de aftrap het leukste omdat ze niet hun best deden, maar me toch een beetje tegen gingen houden en ik scoorde! Toen mocht ik in de dug-out de hele wedstrijd kijken.

Ik hield ook de hele tijd iedereen die het nog niet wist, bijvoorbeeld de trainer en spelers en een man in gekleurd pak, voor de gek omdat zij nog niet wisten wat ik ging doen. (gekke bekken trekken en lolletjes uithalen.) En ik mocht op alle kampioensfoto’s. Toen gingen we weer terug naar de kleedkamers om om te kleden en daarna mocht ik nog een patatje in de kantine en ik kreeg een super mooie bal met al hun namen er op en toen was het helaas al af maar het was een heel leuke dag.

 

Daan