Pupil van de Week met Boris Hopmans (verslag)

Hoi ik ben Boris Hopmans en ik voetbal in J010-2. Ik was zondag 18 november pupil van de week.Ik vond de wedstrijd heel leuk.

De jongens van het eerste schieten heel hard. Ze raakten per ongeluk een mevrouw langs de lijn, die viel om. Maar jullie hebben het heel goed gedaan. Het was 3-3 geworden. Ik was wel een beetje te laat dus was niet bij de voorbespreking maar de wedstrijd was gelukkig nog niet begonnen. Ik mocht in de dwow kleedkamer echte dwow kleren aan. Toen mocht Ik inschieten met de jongens en de aftrap nemen en ik scoorde een doelpunt!

Ik kreeg een dwow bal met alle namen erop dat vond ik heel erg leuk. In de wedstrijd waren ook gele en een rode kaart gegeven. Toen het af was kreeg ik lekker friet en wat drinken in de kantine.

Bedankt allemaal ik vond het heel vet!

Groetjes Boris.

Other Articles

Clubnieuws