thumbnail_DWOW-468x60pixels

Pupil van de week Rens Pater bij DWOW 1 – Succes 1 (verslag)

Hallo ik ben Rens Pater en speel bij de JO9-1,

Gisteren, 28 april was ik dan eindelijk pupil van de week bij de wedstrijd tegen Succes. Eigenlijk zou ik dit in februari al zijn, maar toen werd de wedstrijd afgelast door het slechte weer.

Om half één kwam ik aan bij DWOW en eerst moest ik even wachten totdat iedereen er was. Daarna mocht ik in de bestuurskamer, daar ging de coach vertellen hoe de spelers moesten voetballen en wie waar moest staan, wie de corners nam en wie de vrije trap zou nemen. Na een klein half uurtje mocht ik het veld op met de spelers en gingen we samen warmlopen en passen.

Toen mocht ik op de foto en mocht ik voor de scheidsrechter staan. Daarna mocht ik in het midden de aftrap nemen en proberen een doelpunt te maken. Ik speelde iedereen op best wel goede snelheid voorbij en toen stond alleen de keeper nog tegenover me en toen scoorde ik; yeah! Ik was heel blij.

Daarna mocht ik in de dug-out de wedstrijd kijken en er zaten twee wisselspelers naast mij.

In de rust ging ik met de wisselspelers een balletje over trappen en schieten op doel. Ze hebben me ook nog wat goede trucjes geleerd.

Het was een hele leuke en spannende wedstrijd en ze hebben 3-2 gewonnen!

Na de wedstrijd mocht ik in de kantine een patatje eten en kwamen de spelers een hele mooie bal brengen waarop ze allemaal hun handtekening hebben gezet. Deze heeft een heel mooi plekje op mijn kamer gekregen.

Spelers en begeleiders heel erg bedankt! Ik vond het een héle leuke dag!!!

Groeten, Rens