thumbnail_DWOW-468x60pixels

Pupil van de week Sem Herweijer was bij DWOW – Wieringerwaard (verslag)

Bij iedere thuiswedstrijd van het 1e elftal wordt er “een pupil van week” aangewezen. Deze jeugdige voetballer maakt de voorbereiding van de wedstrijd mee. Poseert voor de fotograaf Peter Sijm, neemt de aftrap en begint met een solo met de bal richting het doel van de tegenpartij om daarna de wedstrijd in de “dug out” te volgen. Na afloop natuurlijk een bal met handtekeningen van de spelers, een patatje en limonade!  Het onderstaande verslag werd door een ouder van Sem Herweijer (J09-1) aangeleverd.

Vandaag, 5 mei was het een super leuke dag, ik mocht ‘Pupil van de week’ zijn bij de wedstrijd DWOW 1 – Wieringerwaard 1. Ik was best een beetje zenuwachtig maar had er heel veel zin in.

Om 12:30 uur moest ik op de club aanwezig zijn waar aanvoerder Remy me opwachtte.

In de bestuurskamer gaf de trainer wat tips over de wedstrijd en waar iedereen moest staan. Na het omkleden gingen we het veld op. Ik mocht ook mee opwarmen, het overschieten ging heel lekker. Ik kreeg ook nog wat tips waar ik op ga letten bij de volgende wedstrijden van mijn team.

Om 14 uur begon de wedstrijd en samen met de scheidsrechter, ik mocht de bal dragen, mocht ik het veld oplopen. Even op de foto om vervolgens de aftrap te nemen. Ik dribbelde langs de verdediging en scoorde door de bal langs de keeper te schieten! Wauw! Wat een super cool moment was dat met een volle tribune…! .

De wedstrijd mocht ik kijken bij de wissels in de dug-out. Na afloop kreeg ik nog een patatje en natuurlijk dé voetbal met alle handtekeningen van de spelers!

DWOW 1 speelde echt heel goed, ze hebben gewonnen met 2-0!

Dit vergeet ik nooit meer, heel erg bedankt DWOW voor deze onvergetelijke middag!!