Reinier Wagner nieuw hoofd van de jeugdopleiding

Het hoofd bestuur heeft overeenstemming bereikt met Reinier Wagner in de zoektocht naar een eindverantwoordelijke bij de jeugdafdeling op voetbalgebied en organisatie van de jeugdafdeling.

Reinier is 42 jaar en woont in Wieringerwerf. Hij werkt als docent lichamelijke onderwijs op het Wiringherlant college. Werd vorig seizoen al benaderd maar hield toen de boot af. Een nieuwe poging van het bestuur werd positief afgerond.

Reinier heeft veel ervaring bij het jeugd en seniorenvoetbal. Zo is heeft hij bij Koedijk alle jeugdteams wel een keer getraind en gecoacht en is daar hoofd van de jeugdafdeling geweest. Ook bij Hoofddorp de B1 getraind. Stage gelopen bij de A1 van AZ samen met de toenmalige trainer Luc Nijholt.

Een poosje samen met Ton Korevaar de functie van Regiocoach bij de KNVB ingevuld bij zowel de regio Kennemerland als Waterland/Zaanstreek. Verder heeft hij ervaring opgedaan als hoofdtrainer bij Bergen, Nieuwe Niedorp (ook het circuitmodel opgezet), Kleine Sluis zaterdag en op dit moment Wiron.

Een meer dan ervaren kracht die zich vooral gaat storten om de organisatie bij het jeugdvoetbal (meisjes en jongens) minder kwetsbaar te maken. Heeft de plannen gedeeld met het bestuur en met Ton de huidige HJO.

Hij is op dit moment al actief om vooral in gesprek te komen en personen te leren kennen die bij DWOW bij het jeugdvoetbal zijn betrokken zodat er vanaf het nieuwe seizoen 2019-2020 met een nieuwe organisatie structuur, er wordt gedacht aan meer coördinatoren per leeftijdsgroepen zoals bij de mini pupillen, onderbouw, midden en bovenbouw en overgang naar senioren, de jeugdafdeling makkelijker te kunnen aansturen en verder te ontwikkelen.

Other Articles

Clubnieuws
Scorebord hoofdveld geveld
Clubnieuws
Team van het jaar standen