Voetbalvereniging DWOW

Show Your Skills

Leren voetballen met behulp van een app!

Bij DWOW willen we van elke jeugdspeler de beste voetballer te maken die ze kunnen zijn. Dat is de missie uit ons jeugdplan. We realiseren ons dat kinderen minder voetballen dan voorheen en dat daarom onze verantwoordelijkheid vanuit de opleiding groter is geworden. We hebben 2 trainingen en 1 wedstrijd in de week en in dat tijdsbestek moeten we onze jeugd voetballen leren. Er zijn immers zoveel andere dingen te doen. 

Om de connectie te maken met de belevingswereld van kinderen hebben we daarom geïnvesteerd in de Show Your Skills app. Om ze voetbal aan te bieden zoals ze ook de rest van de wereld ervaren. Op die manier hopen we dat onze jeugdspelers meer uren aan voetbal besteden. Dat is uiteindelijk de manier om de beste voetballer te worden die je kunt zijn.

Op je telefoon of tablet worden meer dan 700 oefeningen aangeboden die je thuis zelf kunt oefenen. Als je het goed genoeg kunt stuur je een filmpje naar  je coach of trainer. Op die manier klim je omhoog in niveau van Brons, naar Zilver, naar Goud en uiteindelijk zelfs Platinum. Je wordt niet alleen een betere voetballer op die manier, maar je kunt ook nog regelmatig kaarten winnen voor wedstrijden van het Nederlands Elftal. En DWOW is al een aantal keren in de prijzen gevallen!

De wereld digitaliseert. We moeten ons aanpassen aan de veranderingen. Het is geen bedreiging maar een kans!

skils-02

modules van ShowYourSkills

Techniek

Aanname

Passing

Dribbelen

FUNGAMES

Basket schieten

Voetvolley

Wall Juggling

Celebrations