Teamindeling 2019-2020

Voor het samenstellen van de teams wordt onderling met veel mensen zoals trainers en coaches gesproken. Vragen en ervaring uitwisselen hoe de verschillende spelers en speelsters dit seizoen gefunctioneerd hebben in hun team. Was er voldoende mogelijkheid tot ontwikkelen, waren er spelers die eigenlijk op een te hoog of te laag niveau speelden, waren er problemen bij teams en kunnen we daar wat aan doen (b.v. tekorten, onderlinge acceptatie met elkaar, enz.).

Verder hadden we dit seizoen zoals ieder seizoen te maken met afmeldingen en aanmeldingen.

Een puzzel die bij de lagere leeftijdsgroepen niet zo speelde maar wel bij de ouderen. Zo werd er vrij laat van club gewisseld, gestopt of voor een andere sport gekozen. Mede daardoor lijkt het verstandig om de deadline, dit seizoen 15 juni 23.59 uur waarbij je nog van club kan veranderen, voortaan te gebruiken als start om over de nieuwe teamindeling te gaan denken en samenstellen.

Zoals ieder seizoen is er weer een oplossing. De laatste jaren kwam het wel eens voor dat er een ouder uitleg wilde hebben. Uiteraard kan dat nu ook weer.
Een een afspraak met Reinier Wagner de nieuwe Hoofd Jeugd Opleiding is dan die mogelijkheid. Hij is bereid om aan te horen en uitleg te geven. Hij heeft daar twee mogelijkheden voor in gedachten vandaar die afspraak.

Reinier Wagner 06-14382165 of mail: reinierwagner@dwow.nl.

Via deze link kunt u de teamindeling openen: Voorlopige teamindeling 2019-2020 (pdf)

Other Articles

ClubnieuwsPupil van de Week
Clubnieuws