thumbnail_DWOW-468x60pixels

Teamuitje voor spelers van J011-2 en nieuwe sponsor

De eerste wedstrijden van het eerste competitie deel zijn achter de rug. Een korte terugblik geeft aan dat team J011-2 alle wedstrijden nog heeft verloren. Als ik de jongens vraag wat ze daarvan vinden halen ze hun schouders op en zeggen “ Maar Coach, ik heb wel lekker gespeeld!” Dit wordt dan beaamt door de rest van de spelers. Als ik terugkijk naar de wedstrijd dan is dat ook zo, ze hebben lekker gespeeld. Elke wedstrijd spelen ze beter. De uitslag zegt dan ook niet zo veel, qua spel had de uitslag net zo goed andersom kunnen zijn.
De groepsdynamiek bij team J011-2 is helemaal goed. Ik kan dan ook echt genieten hoe ze op elkaar reageren, altijd sportief en vanuit een positieve insteek. Niet iedereen kan even goed voetballen, dit weten ze van elkaar en vinden ze prima.
Om dit vast te houden en te belonen was het dan ook hoog tijd voor een teamuitje!

Dit jaar hebben gekozen om met het hele team naar Starjump te gaan in Schagen om aansluitend af te sluiten met een hapje en een drankje op de Snippenwei van Camping “het bos roept”.
Stuiterend van energie zijn we vertrokken vanuit DWOW naar Schagen. Lekker in de auto bijkletsen over de herfstvakantie en plannen maken hoe ze het beste kunnen springen op de trampolines. Eenmaal daar gekomen hebben de jongens zich snel omgekleed, om een uurtje helemaal los te gaan.
Iedereen heeft zich flink uitgesloofd en vermaakt. Dit was goed te merken, de kannen met limonade hadden geen schijn van kans. Snel zijn we teruggegaan naar de Snippenwei van camping “ het bos roept.”
We hebben er bewust voor gekozen om dit jaar ook de overige gezinsleden erbij uit te nodigen. Het team bestaat, naar mijn idee, uit meer mensen dan alleen degene in het veld staan. Betrokkenheid van de ouders is voor de voetballers belangrijk, maar ook onderling heb je elkaar nodig als je even niet kunt rijden of iets dergelijks.

Uiteindelijk waren we mooi op tijd terug in de snippenwei en konden we de omgeving nog een beetje ontdekken voordat de rest van de ouders eraan kwamen. Gelukkig was er genoeg te eten en te drinken geregeld. Het besluit om het kampvuur aan te steken was ook snel genomen. Vanuit het bestuur van DWOW heeft Wim van de Wetering zowel de spelers als de sponsor Hopmans Natuurlijk verrast door de nieuwe tenues te presenteren. Dat vraagt om een fotomoment natuurlijk!

Zodra de eerste versnaperingen waren binnen gewerkt, waren de kinderen spoorloos verdwenen. Want tja… Het bos roept! De kinderen waren al snel in het bos op onderzoek uit, lekker met zijn allen. De ouders hadden zo even gelegenheid om lekker bij te praten en met elkaar kennis te maken. Toch hadden de kinderen op enig moment tijd om de marshmallows boven het kampvuur op te warmen, dit vraagt altijd eventjes geduld en concentratie. Zodra deze op waren, waren de kinderen weer vertrokken.

Uiteindelijk een geslaagd teamuitje met veel gelach en plezier. Samen met onze nieuwe tenue’s zijn wij weer klaar voor de volgende competitiewedstrijd!

Mijn naam is Vincent de Groot en ben trainer/coach en doe dat met erg veel plezier. Hierbij wil ik de jongens, ouders en de overige gezinsleden bedanken voor deze mooie dag. Een speciale dank voor Maaike en Ton voor het regelen van de versnaperingen. Uiteraard wil ik de nieuwe sponsor Hopmans Natuurlijk bedanken voor de nieuwe tenues en Camping “het Bos roept” voor het beschikbaar stellen van de Snippenwei.