Tentenkamp wederom een succes met vooral lachende en blije gezichten

Robin Brouwer die zelfs in zijn jeugd het tentenkamp bij DWOW heeft ervaren is nu diegene die een groot aantal enthousiaste DWOW-ers aanstuurt om er een leuk evenement voor de kinderen van te maken. Enthousiast vertelt hij over een geweldig verlopen Tentenkamp 2018.

Redelijk fris gaf hij aan dat het mede een hoogtepunt is geworden omdat de 61 kinderen een geweldige groep vormde die gedurende de avond, nacht en de morgen zich geweldig hebben gedragen.

“Mede doordat er weer veel spelletjes, in het jaarlijks aangepaste draaiboek stonden, die voor de kinderen een uitdaging vormen krijg je deze goede sfeer!”

De variatie van het programma is groot, een voetbaltoernooi met gemixte teams, de bal in een auto schieten mag normaal niet maar wel bij DWOW, schiet die George van z’n fiets, footgolf en curling, auto trekken, het hooghouden met een nieuw record in de boeken van Noa Seton die dit 205 keer lukte!, het kampvuur met petje op een petje af. Een bosspel, als het al donker is, om 4 verstopte in het bos rondom het complex te vinden zal ongetwijfeld de kinderhartjes sneller hebben doen kloppen, het kon niet op!

Jammer dat Stan de Jager dit allemaal niet kon meemaken en al vroeg met een handblessure naar huis moest net zoals de zieke Muriel Leijnse.

Het ‘jagen’; kinderen die in het donker hun tent proberen te verlaten en door rennende begeleiders worden teruggehaald, ging door het regenachtige weer vannacht jammer genoeg niet door! Wel de loop in de morgenuren naar het zwembad, zwemmen en weer terug zal voor menigéén best wel een enorme inspanning zijn geweest.

Rondom 10 uur werd de tenten opgeruimd en de kinderen weer opgehaald. Het opruimen was de laatste klus voor “onze Toppers” die mee hebben geholpen om van dit kamp weer een geweldig feest te maken.

ALLEMAAL BEDANKT NAMENS DE KINDEREN EN HUN OUDERS!

Beleef het Tentenkamp opnieuw en bekijk de foto’s die door Corina zijn gemaakte via de link!

Fotoalbum Tentenkamp DWOW 2018

Other Articles

Clubnieuws
ClubnieuwsWedstrijd Verslag