thumbnail_DWOW-468x60pixels

van de Voorzitter

In minder dan 4 weken tijd na de uitbraak van COVID-19 is ons voetbal in een andere situatie terechtgekomen.

Donderdag 12 maart, de dag waarop de KNVB een beslissing moet nemen die nog maar 1 keer in het 130 jarige bestaan is genomen. De KNVB heeft besloten de amateur competitie per direct te beëindigen. Een rigoureuze beslissing maar met verstand genomen.

Een mededeling die voor spelers, trainers, begeleiders, vrijwilligers en trouwe fans van DWOW een ingrijpende beslissing is. De trouwe routines van het trainen, wedstrijden spelen en de derde helft zijn verdwenen en maken plaats voor de nieuwe realiteit.

De 1.5 meter afstand samenleving is een feit.

Op 21 april is bekend gemaakt dat de jongste jeugd t/m 18 jaar (onder bepaalde voorwaarden) weer mag gaan trainen. Dit alles in samenspraak met onze gemeente Hollands Kroon.

Op het moment van schrijven hebben wij net akkoord ontvangen voor ons COVID-19 protocol (protocol staat vermeld hier op de website) van de gemeente en kunnen we in samenspraak met de trainers een start gaan maken met het inplannen van de trainingen.

Stapsgewijs zullen we de mogelijkheden bekijken die ons aangereikt worden door de overheid en de KNVB, om op een verantwoorde manier het voetbal weer terug te krijgen in onze vereniging.

Als tegemoetkoming van dit seizoen hebben wij als bestuur van vv DWOW besloten om op de contributie van volgend seizoen een korting te geven van 20%.

Wij hopen op jullie begrip, wees verstandig en blijf gezond.

Namens het bestuur van vv DWOW

Marcel Quinten
Voorzitter