Verbouwing kleedkamers.

Dinsdagmorgen een heerlijk zonnetje is aanwezig en rond de buitentafel zitten de mannen van ons klusteam bij elkaar. Elke dinsdag is er wel wat te doen. Veldonderhoud en klusjes die normaal gesproken blijven liggen bij een voetbalclub als je zo’n fantastische groep mensen niet zou hebben.

Er wordt wat met elkaar afgekletst als er rond 9 uur gestart wordt met ‘een bakkie’ meestal gezet door onze Trudi Groot die daarna de kantine induikt om die ruimte met een aantal dames schoon te maken. Het kletsen met elkaar blijkt de basis te zijn van wat moet gebeuren en hoe het moet gebeuren.

Het stond al wat langer op het verlanglijstje van het bestuur. Na de aanbouw van de nieuwe kleedkamers werd er al over gesproken dat de rest van de kleedkamers ook een opknapbeurt moesten krijgen. Inmiddels al weer wat seizoenen verder is het opgepakt door vertegenwoordigers uit ons klusteam.

Een echt plan was er niet. Het was erg ambitieus om de oude vloer er uit te jekkeren om er vloerverwarming in aan te brengen. Ook de hele kleedkamer van tegels voorzien werd niet gehaald. Gekeken naar de kosten, in overleg met onze penning bewaarder Martien, werd er naar een goedkopere vernieuwing gezocht.

Uiteindelijk is het plan van uitvoering het plan geworden dat gedurende de werkzaamheden is ontstaan. De verbouwing is een plaatje geworden, Nico Kessels, Gerard Munster, Roel van Assen en Jaap Zwaan hebben er allen een verschillend aantal uren aan besteed.

Nico en Gerard (ik wist niet dat hij zo goed kon schilderen) waren er niet weg te slaan!

Kom je in de kleedkamers (de eerste 4 zijn aangepakt), dan betreed je een frisse ruimte. Alles is geverfd, er is nieuw hang en sluitwerk aangebracht, de banken zijn door een schaafbank gehaald en kregen een nieuwe vernislaag. De metalen delen zoals de kapstokken hebben een gegalvaniseerde behandeling gehad. In het douche en toilet gedeelte zijn de muren en het plafond gedeeltelijk voorzien van nieuwe tegels of van een Wapex-verfcoating voorzien. De oude wasbakken zijn verdwenen.

Wat is overgebleven is een tappunt nodig om de watertas en wat waterbidons te vullen en als aansluitingspunt voor de hogedrukspuit die Johan Schuurhof gebruikt voor de wekelijkse schoonmaak beurt. Op dit moment is het nog wachten op het plaatsen van een wandcloset.

Het vervolg zal mogelijk vanaf half oktober plaatsvinden. De handbalafdeling gaat dan weer naar de sporthal. Er is dan extra kleedkamer ruimte omdat hun twee kleedkamers tijdelijk niet worden gebruikt.

Zoals u op de foto’s kunt zien is het al een hele verandering geworden. Het is zo weer “echt opgeknapt voor de komende jaren”. We willen het klusteam enorm bedanken voor hun inzet!

Ze hebben een onschatbare inbreng in het onderhouden en het verbeteren van onze DWOW accommodatie!

Other Articles

Bestuur
Clubnieuws