thumbnail_DWOW-468x60pixels

Voorlopige teamindeling seizoen 2020-2021 (update)

Het coronavirus zorgde dat er vanaf 12 maart niet meer getraind en geen voetbal meer gespeeld mocht worden. Inmiddels zijn er weer trainingen mogelijk maar het competitievoetbal werd niet meer hervat.

In het jeugdbestuur is initiatief genomen om de voorbereidingen voor de nieuwe competitie in gang te zetten. Het begon met een zoektocht naar nieuwe trainers met daarbij wat bijeenkomsten met huidige begeleiders om alle kinderen meisjes en jongens weer een plekje te geven in één van de jeugdteams van het nieuwe seizoen .

Inmiddels is het aardig gelukt, alleen bij de J013-1 is er nog geen trainer gevonden. Mogelijk is er iemand die denkt: “dat lijkt me leuk”. Nu, het is ook leuk en we willen je op weg helpen en ondersteunen. Gelukkig is het nog geen eind augustus als mogelijk alles weer opgestart mag worden zoals trainen en wedstrijden spelen. We hopen natuurlijk wel op een hint!

Wat we inmiddels wel kunnen aanbieden is de “voorlopige indeling van de teams”. Het J019-1 gaat op een paar kleine wijzigingen in z’n geheel verder als seniorenteam 2 en hebben de voorkeur om op zaterdag te gaan spelen. In de bijlage de namen die horen bij de verschillende jeugdteams.

* NIEUWE Update 26 Juni 2020
Voorlopige teamindeling 2020-2021