Vriendinnendag wederom een groot succes!

Prettige weersomstandigheden, een lekker zonnetje en uiteindelijk toch zo’n 30 meisjes die zich hadden opgegeven bij de organisatie die voor het eerst in handen was van Manon Verblaauw.

Twee speelsters vanuit het beloften team van Telstar, Anne-Fleur Duppen en Louise Bos, waren aanwezig om de warming up te regelen, aan te moedigen en af en toe wat voorbeelden te geven. Er waren leuke voetbalspelletjes bedacht zoals 1:1, een skippybal die bij de tegenpartij over de lijn moest worden verplaatst door vooral hard en zuiver de ballen er tegenaan te schieten. Een partijtje 5 tegen 5 en kegelvoetbal waren spelletjes die met veel plezier werden beleefd door de voetballende meiden. Als besluit mocht iedereen nog even penalty’s  nemen op het doel waarin hoofdtrainer van de meiden Niels Fortuin naar de beneden hoeken moest om de bal te keren.

Na afloop was er In de kantine nog tijd om vragen te stellen aan de meiden van Telstar. Ze hadden bij de Blokkers en ZOB vooral de meeste tijd gespeeld tussen de jongens, gescout door de KNVB en in vertegenwoordigende teams gespeeld en nu spelend in het beloften team van Telstar dat uitkomt in de Top klasse van het meidenvoetbal.

Leuk was het antwoord op de vraag hoe ze zelf deze vriendinnendag hadden ervaren: “jullie zijn goed bezig, prima georganiseerd met leuke voetbalspelletjes dat ontzettend enthousiast werd beleefd door de meisjes die meededen. Ons advies is om vooral goed te blijven trainen en voetballen, dan gaat het steeds beter en wie weet  ………”.

Na afloop kregen alle deelneemsters een door Stefan van de Werf ontworpen armbandje met DWOW logo.

Other Articles

BestuurClubnieuws
Bingo
Bingo bij DWOW