Walking football vindt langzaam z’n weg op de velden van DWOW en Wieringermeer

In het kader van “Sportdorp Wieringermeer” in samenwerking met Sportservice Schagen hebben zowel DWOW als Wieringermeer samen het ‘Walking football’ omarmd om het te organiseren en te promoten.

Inmiddels hebben er twee sessies plaatsgevonden voor de 65 plussers. Het begon met 6, inmiddels bij de 2e keer waren er al 10 gegadigden. Vooraf wordt er eerst met elkaar koffie of thee gedronken. Het doel: een sfeertje creëren die ongedwongen en leuk is om daarna samen te sporten op niveau. Op het veld werd er een warming-up door Ron Vogelzang verzorgd.

Werd er gepoot om tot twee teams te komen. Waren er af en toe de mooiste combinaties bedacht, maar door het niet mogen hardlopen en de bal niet hoger te spelen dan onder de knie waren er toch overtreders die probeerden de regels te manipuleren. Balletjes afwachten en veel gelachen! Een aanbeveling voor diegene die het leuk lijkt: gewoon langskomen op dinsdag om te ervaren. Het blijft dan niet bij die ene keer!

a.s. Dinsdag 9 april is het in Slootdorp bij cv Wieringermeer. Vertrek van Wieringerwervers om kwart voor 10 vanaf het zwembad in Wieringerwerf per fiets! Om 10.00 uur staat de koffie klaar! Er wordt gevoetbald om 10.30 uur

Other Articles

ClubnieuwsPupil van de Week
Clubnieuws