Voetbalvereniging DWOW

AZ Voetbalschool

DWOW is partner van AZ: hoe cool is dat?

De samenwerking met AZ is voor ons belangrijk om inhoud te geven aan onze missie: jeugdspelers de beste voetballer maken die ze kunnen zijn. Het partnership met AZ is niet alleen een bordje aan de muur. Onze jeugdopleiding heeft duidelijke kenmerken van de inzichten die we verkrijgen van AZ. Waarvoor onze dank!

Als partner van de AZ voetbalschool maken we gebruik van de meest recente inzichten omtrent het opleiden van jeugdvoetballers. Middels inspiratiesessies die in samenwerking met AZ op maat gemaakt worden voor DWOW, hebben we toegang tot de vergaand wetenschappelijk onderbouwde visie op het ontwikkelen van jeugdvoetballers. De toonaangevende jeugdopleiding van AZ heeft haar waarde inmiddels meer dan bewezen, gezien de grote recente successen op Europees niveau. Voor ons daarom een relatie om te koesteren.

En ja, natuurlijk kan AZ werken met de grootste talenten uit de regio. Maar de basiselementen zijn op elk niveau hetzelfde. Het gaat voornamelijk om de wetenschap hoe jeugdvoetballers leren en dat is onafhankelijk van je voetbalaanleg. Het is voor DWOW van enorme waarde om de kennis van de superspecialisten van AZ door te vertalen naar elke training en elke wedstrijd van onze jeugdvoetballers. We zijn er trots op dat al onze jeugdspelers, -coaches en -trainers kunnen profiteren van echt direct toepasbare voetbalkennis van topniveau.