Voetbalvereniging DWOW

Opleiding en Stage

DWOW is een erkend stagebedrijf

Stage lopen bij een erkend leerbedrijf zoals v.v. DWOW, dat is gewoon mogelijk!

Wil jij in het kader van jouw opleiding een stage lopen en die combineren met jouw hobby ‘voetballen’ dan kan dat heel goed bij onze vereniging DWOW.

We worden erkend als leerbedrijf door de organisatie SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven). DWOW is gecertificeerd voor leerlingen die een beroepsopleiding nivo 2 en 3 en bij uitzondering, in overleg met de school, zelfs nivo 4 volgen. Administratief wordt alles prima volgens de regels van school en stagebedrijf geborgd.

Vooraf maak je kennis met je stagebegeleider. Belangrijk is het aantal uren en welk niveau je studeert. Wij geven aan wat de mogelijkheden zijn. Met jouw school wordt er vervolgens een stageovereenkomst afgesloten.
Wij zijn in staat om je verder te ontwikkelen als trainer, maar je kan ook een inkijk krijgen in de organisatie van een voetbalvereniging. Ook organiseren we activiteiten waarbij je ingezet kan worden. Leerzaam en leuk en tevens natuurlijk belangrijk in het kader van jouw opleiding.

Interesse? Stuur een email naar secretaris@dwow.nl.

Wij zijn overtuigd dat er bij ons goede mogelijkheden zijn om een prima stage te kunnen draaien! Je krijgt dit bevestigt bij diegenen die je voor zijn geweest. Informeer gerust wie dat zijn geweest, zodat we je in contact kunnen brengen voor beantwoording van vragen.

Namens v.v. DWOW alvast veel plezier en een leerzame stage periode toegewenst!