Verslag Pupil van de Week Liam en Niek

Ik vond het heel erg leuk om pupil van de week te zijn. Het leukste vond ik het grapje wat ik maakte tegen een speler over zijn sokken. Ik mocht langs de tegenstanders dribbelen en op doel schieten. Voor de wedstrijd mocht ik iedereen een handje schudden, dat vond ik ook leuk. Ze hebben alleen wel verloren, 2-1, dat was niet zo leuk. Het patatje en het AA-tje waren super lekker! Bedankt voor een mooie, leuke en grappige dag.

Groetjes,
Liam Adams

PS: volgende keer wel winnen hoor 😉

Op zondag 7 april mocht ik pupil van de week zijn. Ik vond het heel leuk. Ik mocht op doel schieten voor de wedstrijd. En we mochten meedoen met de warming up. En ook gaven wij iedereen een hand. En toen gingen we naar de wedstrijd kijken in de dug out. Helaas hebben ze wel verloren.

Het was wel spannend. Na de wedstrijd kreeg ik een chippie en een AAtje. Ook kreeg ik nog een bal met alle namen er op. Sinds zondag ligt deze bij mij in bed en ga ik er iedere avond mee slapen.

Groetjes van Niek van Zoolingen

 

Picture of DWOW Redactie

DWOW Redactie

Dit bericht is geplaatst door Rinze de Vries een van de redactie leden van de website van DWOW. Heb je een bericht of een voetbalverslag mail die naar nieuws@dwow.nl dan lees je deze straks hier en op ons social media terug.
Picture of DWOW Redactie

DWOW Redactie

Dit bericht is geplaatst door Rinze de Vries een van de redactie leden van de website van DWOW. Heb je een bericht of een voetbalverslag mail die naar nieuws@dwow.nl dan lees je deze straks hier en op ons social media terug.

Deel dit bericht...

Sponsor