Verslag Pupil van de Week Fabian en Raf

Het was heel leuk samen met Raf.
Eerst met de grote jongens meedoen met de warming up. Vanuit het midden dribbelend proberen te scoren, geen doelpunt, want ik stond te ver weg van het doel, het was wel tof om te doen.

Daarna mocht ik op de foto met de scheidsrechter en de vlaggenmannen. Ik gaf alle spelers een high-five en toen mocht ik vanuit de duck-out naar de wedstrijd gekeken, dat was leuk! Tijdens de pauze werd er aan mij gevraagd of ik nog een tip heb voor het dwow team; Pak je ruimte, en niet bij de drukte gaan staan. Helaas heeft het team verloren met 0-4. Daarna mocht ik een patatje oorlog en een AA-drink nemen. Lekker! En als afsluiter kreeg ik een mooie pupil van de week bal met alle handtekening mee naar huis. Mooi en cool!

Groetjes Fabian.

Afgelopen  zondag ( 28 april) mocht ik ( Raf Bouwman) samen met mijn teamgenoot Fabian pupil van de week zijn. Om 12.45 moesten we aanwezig zijn. We werden gehaald door de aanvoerder en gingen mee de bestuurskamer in om de wedstrijd te bespreken. Daarna moesten we onze voetbalschoenen aantrekken om mee te doen met de warming-up. Dit vond ik erg leuk om te doen.

Toen de wedstrijd begon mocht ik een doelpunt scoren bij de tegenpartij. Dat lukte! Daarna hebben we de wedstrijd gekeken. Helaas hebben ze verloren en kregen we  2 penalty’s tegen. Na de wedstrijd kregen wij een bal met de handtekeningen van de spelers en mochten we een patatje eten. Ik vond de spelers allemaal hartstikke aardig en heb het super leuk gehad. Bedankt voor de geweldige dag!

Groetjes Raf

Picture of DWOW Redactie

DWOW Redactie

Dit bericht is geplaatst door Rinze de Vries een van de redactie leden van de website van DWOW. Heb je een bericht of een voetbalverslag mail die naar nieuws@dwow.nl dan lees je deze straks hier en op ons social media terug.
Picture of DWOW Redactie

DWOW Redactie

Dit bericht is geplaatst door Rinze de Vries een van de redactie leden van de website van DWOW. Heb je een bericht of een voetbalverslag mail die naar nieuws@dwow.nl dan lees je deze straks hier en op ons social media terug.

Deel dit bericht...

Sponsor

CLUBKALENDER

Juni, 2024

Lees ook